Kylpyhuoneen kalusteet helposti. Entä uudet laatat seiniin ja lattiaan?

Kylpyhuonekalusteet ja kylpyhuoneremontti

REDi Kalusteremontti on uusi tapa hankkia laadukkaat kylpyhuonekalusteet ja teettää samalla koko kylpyhuoneremontti ammattilaisten kanssa. Ehkä haluat samalla laattoittaa kylppärin lattian tai remontoida kodinhoitohuonetta ja saunaa?

Kylpyhuonekalusteiden laatu

REDi kylpyhuonekalusteet ovat kotimaisia ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaamme tilausta vastaavaksi.  Valmistus tapahtuu huippumodernissa tehtaassa, mikä varmistaa parhaan laadun sekä nopeat ja varmat toimitukset. Valikoima on laaja ja laatu priimaa.

Kylpyhuonekalusteiden hinta

Pystymme tarjoamaan uuden kylpyhuonekalusteenneja koko kylpyhuoneremontin varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Koska meillä myyjä, asentaja ja remonttimies on sama henkilö, pysyy kulurakenne järkevänä. Kaiken lisäksi sinä saat asioida koko hankkeen ajan yhden ja saman henkilön kanssa. Aina tietää kuka vastaa ja keneltä kysyä.

Pystymme tuomaan laatukalusteet, remonttipalvelut ja kalustesuunnittelun yhdessä paketissa, henkilökohtaisesti suoraan kotiinne tai jopa mökillenne. Ylivoimaa joustavuudessa ja hinnassa!

Haluaisitko saada tarjouksen uudesta kylpyhuoneestasi? Ota yhteyttä, niin tulemme käymään.

Näin teetät kylpyhuoneremonttisi

Näin helposti hankit uudet kylpyhuoneen kalusteet kotiin tai mökille.
REDi kalusteremontti on kolmea vaihetta vaille valmis:

  1. Remonttimies tulee käymään.
    Tehdään mittaukset ja keskustellaan toiveistanne
  2. Remonttimies konsultoi suunnittelijaa.
    Suunnittelijamme auttaa sinua kalustevalinnoissa sekä tekee 3D kuvat ja piirustukset.
  3. Remonttimies purkaa vanhan, asentaa uuden ja remontoi tarvittaessa muutakin.

Onko remontin tilaaminen sinulle tuttua?

Varsinkin niille, jotka eivät itse osaa remontoida, voi remontin ostaminen olla erityisen hankalaa, koska liikutaan niin vierailla vesillä. Kotifixin väki on tehnyt asiakkaidemme avuksi yksinkertaisen pikaoppaan, jonka nimeksi Remonttiresepti. Sen avulla on remontin teettäminen paljon helpompaa ja huolettomampaa.

Maksuttomassa oppaassa käydään läpi remontin teettämisen vaiheita tiivistetysti ja käytännönläheisesti. Saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi. Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja paina nappia, niin opas saapuu muutamassa hetkessä.

Tutustu koko mallistoon klikkaamalla!
Avaa klikkaamalla!

kylpyhuone_kaappi 1 250p

Keittiö

Liukuovet

Kylpyhuone