Laadukkaat keittiöt järkihintaan. Samalla uusi lattia ja seinään väriä?

Keittiöt, keittiökaapit ja keittiöremontti

REDi Kalusteremontti on uusi tapa hankkia laadukkaat keittiökalusteet ja teettää samalla koko keittiöremontti ammattilaisten kanssa. Ehkä haluat samalla uudistaa myös keittiön lattian tai seiniä?

Keittiökalusteiden laatu

REDi kalusteet ovat kotimaisia ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaamme tilausta vastaavaksi.  Valmistus tapahtuu huippumodernissa tehtaassa, mikä varmistaa parhaan laadun sekä nopeat ja varmat toimitukset. Valikoima on laaja ja laatu priimaa.

Keittiökalusteissamme käytetään ainoastaan parhaita materiaaleja, osia ja valmistusmenetelmiä. Esimerkkinä vaikkapa helojen laadukkuus – meillä on laatikoiden kiskoissa metalliset kuulalaakeroinnit. Ne ovat todella kestäviä, käytännössä ikuiset. Kannattaa kysellä, löytyykö vastaavaa muilta, tuskinpa. Heloillakin on merkitystä loppuhinnassa, se kannatta huomioida. Mutta jos haluat, että laatikot kestävät ja toimivat vuosikausia, älä säästä niissä.

Keittiökalusteiden hinta

Pystymme tarjoamaan uuden keittiönne ja koko keittiöremontin varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Koska meillä myyjä ja asentaja on sama henkilö, pysyy kulurakenne järkevänä. Kaiken lisäksi sinä saat asioida koko hankkeen ajan yhden ja saman henkilön kanssa. Aina tietää kuka vastaa ja keneltä kysyä.

Pystymme tuomaan laatukalusteet, remonttipalvelut ja kalustesuunnittelun yhdessä paketissa, henkilökohtaisesti suoraan kotiinne tai jopa mökillenne. Ylivoimaa joustavuudessa ja hinnassa!

Haluamme kuitenkin huomauttaa, että me emme myy halpatavaraa. Meille edullinen hinta tarkoittaa sitä, että laadukkaat tuotteet saa järkihintaan. Halpahalleista ja -tukuista saa sitten erilaisia tuotteita. Meillä on hinta-laatu suhde kohdallaan!

Haluaisitko saada tarjouksen uudesta keittiöstäsi? Ota yhteyttä, niin tulemme käymään.

Näin teetät helpon keittiöremonttisi

Näin helposti hankit uuden REDi keittiön kotiin tai mökille.
REDi kalusteremontti on kolmea vaihetta vaille valmis:

  1. Remonttimies tulee käymään.
    Tehdään mittaukset ja keskustellaan toiveistanne
  2. Remonttimies konsultoi suunnittelijaa.
    Suunnittelijamme auttaa sinua kalustevalinnoissa sekä tekee 3D kuvat ja piirustukset.
  3. Remonttimies purkaa vanhan, asentaa uuden ja remontoi tarvittaessa muutakin.

Onko remontin tilaaminen sinulle tuttua?

Varsinkin niille, jotka eivät itse osaa remontoida, voi remontin ostaminen olla erityisen hankalaa, koska liikutaan niin vierailla vesillä. Kotifixin väki on tehnyt asiakkaidemme avuksi yksinkertaisen pikaoppaan, jonka nimeksi Remonttiresepti. Sen avulla on remontin teettäminen paljon helpompaa ja huolettomampaa.

Maksuttomassa oppaassa käydään läpi remontin teettämisen vaiheita tiivistetysti ja käytännönläheisesti. Saat sen kätevästi suoraan sähköpostiisi. Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja paina nappia, niin opas saapuu muutamassa hetkessä.

Tutustu koko mallistoon klikkaamalla!

Avaa klikkaamalla!

keittio 1_250p
keittio_2 250p

Keittiö

Liukuovet

Kylpyhuone